Despre noi

PESTE 14 ANI EXPERIENTA
Suntem o echipa tanara de ingineri calificati cu peste 14 ani de experienta in domeniul automatizarilor, retelelor electrice si de curenti slabi, retele voce-date, control access, monitorizare video si alarme anti efractie. In tot acest timp am dezvoltat sute de proiecte: de la cladiri mari de birouri si centre comerciale, pana la case, scoli si alte institutii.
MISIUNEA NOASTRA

In contextul procesului de evolutie, intr-o piata in continua schimbare si dezvoltare, misiunea noastra este de a implementa noi standarde de calitate, siguranta si eficienta, prin intermediul solutiilor inteligente si serviciilor personalizate.

La Smart Building Electric Data Group  lucram dupa cele mai inalte standarde si ne dezvoltam continuu pentru a va oferi cele mai eficiente servicii si produse.

Alaturi de siguranta ne dorim si un grad superior de confort, atat acasa cat si in spatiul public cu care interactionam. Vrem mai multa discretie, mai multa liniste, mai mult respect pentru timpul nostru. SBEDG este partenerul ideal pentru identificarea solutiilor profesionale – privind siguranta si confortul – si adaptarea acestora la lumea in care traim.

De aceea, pe langa sisteme de securitate, supraveghere video si access control oferim toata gama de servicii de mentenanta in Cluj si in apropiere, tubulaturi personalizate la comanda pentru sistemele de climatizare, sisteme de incalzire in pardoseala electrice si pe agent termic, instalatii sanitare si de incalzire si nu in ultimul rand instalatii electrice.

SOLUTII COMPLETE
Solutii complete pentru afacerea sau casa ta: instaltii electrice, climatizare, sanitare, securitate si mentenanta. Aceste servicii sunt personalizabile, flexibile si adaptate cerintelor fiecarui client

PRETURI CORECTE
Avem o politica speciala pentru fiecare client in parte. Va oferim preturi transparente si corecte pentru fiecare serviciu oferit. Fara costuri ascunse sau comisioane suplimentare!

SERVICII DE CALITATE
Oferim servicii la cele mai intalte standarde de calitate si lucram doar cu cele mai bune materiale si componente in fiecare domeniu