Solutii HVAC

Instalare si proiectare

Stim din experienta ca daca sistemul nu este proiectat corect de la inceput, acesta nu va performa conform asteptarilor dvs. Identificarea problemelor din faza de proiectare este mult mai putin costisitoare decat reluarea lucrarilor dupa ce totul este pus la punct.

Scopul nostru este sa optimizam sistemele frigorifice, astfel incat ne concentram eforturile pentru a livra rezultate de cea mai buna calitate prin proiectele noastre. Privim in ansamblu proiectul si ne concentram in a optimiza toate componentele HVAC si de racire ale sistemului dvs. Evaluam fiecare proiect individual si va oferim o coordonare completa a proiectului pentru a ne asigura ca sunt atinse asteptarile dumneavoastra.

Cu o experienta de peste 10 ani in domeniul frigorific si HVAC, expertiza noastra tehnica va asigura ca proiectul este terminat la timp, conform specificatiilor stabilite impreuna, si ca va opera la performanta de varf inca de la inceput. Va protejam investitia prin optimizarea performantei sistemului dvs inca de la inceput ceea ce poate determina reducerea mentenantei in timpul operarii.