Despre noi

Noi suntem Group Smart

Suntem o echipa tanara de ingineri calificati cu peste 16 ani de experienta in domeniul automatizarilor, retelelor electrice si de curenti slabi, retele voce-date, control access, monitorizare video si alarme anti efractie. In tot acest timp am dezvoltat sute de proiecte: de la cladiri mari de birouri si centre comerciale, pana la case, scoli si alte institutii.

Procesul de lucru

Cum lucram cu clientii?

Pasul 1:
Planificare si evaluare

Echipa noastra de consultanti va planifica proiectul impreuna cu beneficiarul, in functie de dorinetele sale, pana la cel mai mic detaliu.

Pasul 2:
Proiectare

Echipa noastra de muncitori profesionisti va dezvolta proiectul confrom planului, cu mare atentie la detalii si intotdeauna in timpul estimat.

Pasul 3:
Implementare si predare

Ultimul pas al procesului este predarea lucrarii catre client. Scopul nostru este sa avem clienti 100% multumiti!

Ce facem noi?

Misiunea si valorile noastre

In contextul procesului de evolutie, intr-o piata in continua schimbare si dezvoltare, misiunea noastra este de a implementa noi standarde de calitate, siguranta si eficienta, prin intermediul solutiilor inteligente si serviciilor personalizate.

La Smart Building Electric Data Group  lucram dupa cele mai inalte standarde si ne dezvoltam continuu pentru a va oferi cele mai eficiente servicii si produse.

Alaturi de siguranta ne dorim si un grad superior de confort, atat acasa cat si in spatiul public cu care interactionam. Vrem mai multa discretie, mai multa liniste, mai mult respect pentru timpul nostru. SBEDG este partenerul ideal pentru identificarea solutiilor profesionale – privind siguranta si confortul – si adaptarea acestora la lumea in care traim.

De aceea, pe langa sisteme de securitate, supraveghere video si access control oferim toata gama de servicii de mentenanta in Cluj si in apropiere, tubulaturi personalizate la comanda pentru sistemele de climatizare, sisteme de incalzire in pardoseala electrice si pe agent termic, instalatii sanitare si de incalzire si nu in ultimul rand instalatii electrice.

“Succesul nostru consta in valorile noastre: preturi corecte, profesionalism, garantie si siguranta. Satisfactia clientului este pe primul loc pentur noi.”

Mihai M.

Fondator si CEO

Parteneri
groupsmart.ro

De ce noi?

PRETURI CORECTE

Asiguram preturi transparente. Va spunem costul lucrarii de la inceput, prin intocmirea unei oferte de lucrari.

GARANTIE SI SIGURANTA

Stim cat de importanta este o lucrare bine facuta. Si pentru ca lucram profesionist va oferim garantie de lucrare la toate lucarile efectuate.

PROFESIONALISM

Avem toate certificarile necesare desfasurarii activitatii. Suntem certificati ANRE si IGPR

Cateva cifre

In 16 ani de activitate...

0 clienti in toata tara

0 proiecte finalizate

0 experti in echipa

Suport

Cum putem ajuta?

    Telefon

    0720 245 507

    Email

    office@groupsmart.ro

    Contact